Τρόποι αποστολής & επιστροφές

Έξοδα αποστολής

Η εταιρεία Nutri-sport καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση παράδοση των προϊόντων ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες της. Στόχος της είναι η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, η ασφαλής παράδοση των προϊόντων στο χώρο του πελάτη και στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

ACS Courier

Οι παραγγελίες με μέγιστο βάρος έως 12 κιλά αποστέλλονται με ACS Courier σε όλες τις περιοχε΄ς της Ελλάδας, με δυνατότητα αντικαταβολής. Ειδικά για τα συμπληρώματα διατροφής και γαι τα ελαφριά αξεσουάρ μικρού όγκου, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν εφόσον το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 70 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα χρεώσεων.

ΚΙΛΑ

Ανεξαρτήτου προορισμού Εντός Ελλάδος

1 -2

5,00€

3-4

6,00€

5-6

7,00€

7-8

8,00€

9

9,00€

10

10,00€

11

11,00€

12

12,00€

Μεταφορική

Για παραγγελίες οργάνων γυμναστικής στις υπόλοιπες περιοχές, οι αποστολές των εμπορευμάτων (ανεξαρτήτου βάρους) γίνονται με εταιρείες μεταφορών. Απαραίτητη προϋπόθεση η προπληρωμή τους με κάποιον από τους τρόπους εξόφλησης εμπορευμάτων της εταιρείας μας (τραπεζική κατάθεση ή χρέωση πιστωτικής online). Τα έξοδα αποστολής καταβάλλονται στην μεταφορική κατά την παράδοση, χωρίς να συμμετέχει στη διαμόρφωση τους η Nutri-Sport. Η επιλογή της μεταφορικής είναι τυχαία έκτος αν υποδειχθεί στα σχόλια της ηλεκτρονικής παραγγελίας

Πολιτική επιστροφών