Holism

Η αλόη καταπραΰνει διάφορους ερεθισμούς του δέρματος, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα απαλό, καθώς απορροφάται από το δέρμα γρηγορότερα απ’ ό,τι το νερό.
4.50
Το Anti-Aging Complex είναι ένα μοναδικό προϊόν με άμεσο τονωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα…
26.00300.00
Η κρεατίνη είναι μια φυσική ένωση που παράγει το σώμα μας για την παροχή ενέργειας στους μύες, η οποία βρίσκεται σε διάφορες τροφές και κυρίως σε παράγωγα του κρέατος, αλλά μπορεί να συντεθεί ακόμη στους νεφρούς και στο ήπαρ του ανθρώπινου οργανισμού.
46.9076.00
Οι Πρωτεΐνες ανευρίσκονται σε όλους τους ζώντες ιστούς και ο ρόλος τους συνίσταται κύρια στην ανάπτυξη των ιστών και την αποκατάσταση των ιστικών βλαβών Οι βασικές τους δομικές μονάδες είναι τα αμινοξέα.
65.00
Η Ester Mono Hydrate Creatine είναι μονοϋδρική κρεατίνη με εστέρα στο μόριο της, δηλαδή είναι μια οργανική ένωση που σχηματίζεται από την εστεροποίηση, μια αντίδραση των καρβοξυλικών οξέων και των αλκοολών.
15.00

Germ Rival

No rating
Δραστικό συμπλήρωμα διατροφής για αποτελεσματική αντιμικροβιακή, αντιική και αντιοξειδωτική δράση.
80.00190.00
έλαιο κισσού
Το έλαιο κισσού αποτελεί βασικό συστατικό στα περισσότερα αντικυτταριτιδικά και αντιχαλαρωτικά σκευάσματα, καθώς και στα σκευάσματα που προορίζονται για πρόληψη των ευρυαγγειών. Έχει επίσης σημαντικές αντιφλογιστικές, αγγειοσυσταλτικές και καθαριστικές ιδιότητες. Η ταυτόχρονη χρήση του σε συνδυασμό με έλαιο σημύδας σε τοπικό μασάζ αυξάνει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα του.
12.00

LIPOX 750mg

No rating
Το Lipox μειώνει το επίπεδο των τριγλυκεριδίων και της επιβλαβούς χοληστερίνης (LDL και VLDL), ενώ  βοηθά στη ρύθμιση της ενδογενούς και της διατροφικής χοληστερόλης.
25.00
Το μαγνήσιο είναι συστατικό του σκελετού και των δοντιών. Είναι αναγκαίο για την παραγωγή ενέργειας, ζωτικό για νευρικές ώσεις, τους μύες και για σωστή καρδιακή λειτουργεία. Απαραίτητο για την απορρόφηση του ασβεστίου και του καλίου.
24.90

Multi Probiotics

5.00 out of 5
Το Multi Probiotics περιέχει την πιο αναλογική μεταξύ τους ομάδα προβιοτικών και τα περισσότερα είδη σε ένα σκεύασμα. (60 V-caps)
65.00
-21%
Το Omega-3 Premium Quality της Holism περιέχει ιχθυέλαιο από την πιο ενδεδειγμένη πηγή ψαριών, από το μικρότερο είδος σαρδέλας και από αντζούγια. Συνδυάζει αναλογία 2/1 σε EPA και DHA και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε. Χάρη στην ποιότητα και τη σύνθεσή του είναι πιο δραστικό, επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα σε όλες τις περιπτώσεις πρόσληψης.
24.00 19.50
Μία από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές διατροφικών στοιχείων. Παρέχει συμπυκνωμένη μορφή πρωτεΐνης, είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, διατροφικά ένζυμα και νουκλεϊκά οξέα. Παρέχει υψηλό ποσοστό χλωροφύλλης. Βοηθάει στην αποβολή βαρέων μετάλλων και τοξικών στοιχείων από τον οργανισμό.
35.00
Φιλτράρισμα προϊόντων / Προβολή 1 - 12 από 160 προϊόντων
Ταξινόμηση
Εύρος τιμής
Κατηγορίες
Εφαρμογή